100% naravno Olje iz grozdnih peŠk 0,25l (250ml)

inkl. MwSt., zzgl. Versand

Lieferzeit 1 - 3 Werktage

 

Olje iz grozdnih pešk je pridobljeno s hladnim stiskanjem skrbno izbranih 100-odstotnih slovenskih grozdnih semen. Je 100-odstotno naraven izdelek in narejen samo iz grozdnih pešk, ki so pridobljene iz grozdja v regiji.

Olje je skrbno filtrirano in obdelano, da se  ohrani okus in hranilne vrednosti. Ima dobre prehranske lastnosti in vsebuje linolne kisline. Linolne kisline so esencialne maščobne kisline iz skupine omega-6, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. 

UPORABA: Olje z nežnim okusom po oreščkih je idealno za solatne prelive ter pripravo nežnih omak in marinad za ribe.

Zaradi VISOKE TOČKE DIMLJENJA (240 °C) je odlično za cvrtje.

KOZMETIČNO PODROČJE: Olje grozdnih pečk velja tudi za odlično kozmetično olje. Vsebnosti polifenolov in vitamina E, lahko s svojimi antioksidativnimi lastnostmi zavirajo staranje kože zaradi sonca in atmosferskih dejavnikov.


Produktinformationen

Führe alle Details auf, die deinen Kunden dabei helfen, das richtige Produkt zu finden.

Größe oder Maße

Created with Sketch.

Hier kannst du die genauen Maße deines Produktes angeben oder deinen Kunden helfen, die richtige Größe auszuwählen.

Produktdetails

Created with Sketch.

Füge hier eine detaillierte Produktbeschreibung hinzu, damit deine Kunden alle Informationen bekommen, die sie brauchen. Ein beschreibender, einzigartiger Produkttext hilft ebenfalls dabei, von Suchmaschinen wahrgenommen zu werden.

Besonderheiten

Created with Sketch.

Informiere hier deine Kunden über bestimmte Richtlinien oder Versandbeschränkungen, die für dieses Produkt gelten könnten.