Grissini z moko grozdnih pešk lokalnega grozdja 200g

inkl. MwSt., zzgl. Versand

Lieferzeit 1 - 3 Werktage

Predstavljamo vam naš najnovejši izdelek - GRISSINE z moko in oljem iz grozdnih pešk!

Ne samo, da so čudovitega okusa, vsebnost grozdnih pešk pomeni veliko antioksidantov in vlaknin, zato so okusen prigrizek v katerem lahko uživate brez slabe vesti. 

V naši spletni trgovini verjamemo, da svojim strankam zagotavljamo najbolj zdravju prijazne in hranljive možnosti. Zato smo ustvarili te okusne grissine iz moke iz grozdnih pešk, ki je znana po številnih koristnih blagodejnih lastnostih za vaše telo.

Grozdne peške so bogat vir antioksidantov, ki pomagajo v boju proti škodljivim prostim radikalom v telesu. Vsebujejo tudi veliko vlaknin, ki spodbujajo zdravo prebavo in pripomorejo k temu, da se počutite siti in zadovoljni.

A to še ni vse - grozdne peške dokazano podpira tudi zdravje srca, saj zmanjšuje vnetja in izboljšuje pretok krvi. Za tiste, ki želijo vzdrževati zdravo raven sladkorja v krvi, pa imajo grozdne peške nizek glikemični indeks, zato je odlična izbira za tiste s sladkorno boleznijo ali odpornostjo na inzulin.

Naši grissini iz moke iz grozdnih pešk niso le hranljivi, temveč tudi izjemno okusni. Imajo lahko in hrustljavo teksturo, ki se odlično ujema z vašimi najljubšimi omakami in namazi.

Zakaj torej ne bi poskusili naših grissinov iz moke grozdnih pešk? Vaše brbončice in telo vam bodo hvaležni!

Izdelek je plod sodelovanja podjetij v Vipavski dolini, saj je razvit skupaj s Pekarno Brumat.

Size or dimensions

Created with Sketch.

1x200g

Produktdetails

Created with Sketch.

Besonderheiten

Created with Sketch.

Informiere hier deine Kunden über bestimmte Richtlinien oder Versandbeschränkungen, die für dieses Produkt gelten könnten.